let's not think about it.
Sabtu, 16 April 2016 @ 12:19 PG
 
Dah setahun blog ni wani tak post... dah lama dah ingat nak buka blog tapi asyik delay jaa so today i've got a change to write a post and this is my first post for this year 2016. Dalam masa 1 tahun dah banyak pengalaman wani ada. New friends comes to me and lost friends leave me huhu well not everyone you lose is a lost right? Kawan blogger wani ramai apa hehe. Actually kan wani rasa dah matang sekarang ni sejak keluar dari SMKA (P) ALMASHOOR ni. I had learnt many things at SMT TUNKU ABDUL RAHMAN PUTRA and i hope that many memories has been created at this school for me. Banyak wani belajar dari kesilapan wani.. kena jaga perasaan kawan wani tak mau arr majuk2 ni kan tapi wani tak pandai pujuk sorry my friend so wani biar ja dia merajuk. I am cruel but once you become my friend you are always in my prayer. Tahun 2016 ni batch 99 last batch for 90-an dah jadi calon SPM. Doakan kejayaan kami tak kira di dunia atau di akhirat. Thank a lot. Tahun ni wani akan sibuk dengan buku jadi blog ni wani akan cuci lagi masa nak dekat spm yerr. Pray for my success people. 
Gambar ni kawan wani punya yer apa-apa please credit this picture :)

p/s: ni gambar kelas 4 Awam 3 tahun 2015 (kelas wani :D)
© Layout by yours truly, with header-image effect by Chapters. 01 02 03