let's not think about it.
Rabu, 24 Disember 2014 @ 6:52 PG
 
Banyak kenangan pahit dan manis wani sepanjang 2014. Wani cerita sikit ja sepanjang cuti wani yang akan berakhir tidak lama lagi. Selepas habis ja hari persekolahan, ibu dan ayah wani bawa satu keluarga pergi bercuti selama tujuh hari lima malam di Beijing. Alhamdulillah rezeki untuk tahun ni. Banyak souvenier yang wani beli, sapa nak hantar inbox message kat fanpage wani atau chatbox. Hanya tiga orang tercepat sahaja yang dapat. Tiada syarat apa pun cuma tulis "Saya Nak" sahaja. Now wani nak post gambar saja malas nak type panjang panjang, kesian kat orang yang membaca.
Ni breakfast pertama kat Ning Xia Hotel

Tak silap wani cina tu tengah buat mi kungfu (x ingat nama mi) Mi buatan chef.

Hari kedua melawat kat kedai krystal


Then kami pi mai ski seorang 200 yuen (RM 100) sakit satu badan lepas main ski

Family wani kat The Great Wall panjat smpai tembok belakang tu ja

Seorang budak terlepas di Beijing!!! hehehe
Shopping tepi jalan dengan harga murah

Makanan kami setiap hari

Melawat zoo panda
That all from me actually ada banyak lagi gambar. Tak mahu gambar berselerak kat blog. Result?? hmm tak tahu nak kata apa tapi meningkat juga daripada result trial haritu. Terkejut juga sekolah wani tahun sebelum ni hampir setengah form juga la yang straight A tapi tahun hanya 3 orang saja yang full paper dengan A. Apapun bersyukur dengan keputusan yang dapat, Alhamdulillah. Boleh ka nak ambil aliran account tapi fikirkan balik arkitek dalam aliran mana? Nak ambil sains memang takkan dapat la hmmm. Semoga apa yang berlaku dijadikan pengajaran buat kita.
© Layout by yours truly, with header-image effect by Chapters. 01 02 03